Anda Dibayar Untuk Membeli Barang Online?


Buat duit, affiliate, shopback

Artikel ini sesuai kepada mereka yang selalu membeli barang secara online. Kenapa? Sebab anda akan dibayar semula apabila membeli barang-barangan online.

Kepada yang belum pernah membeli barangan online, mungkin inilah masanya untuk anda mencubanya.

Dibayar Untuk Membeli Barang Online?


Anda sudah tentu tahu dengan portal popular untuk membeli barang online seperti Lazada, Zalora, Groupon, Ebay, Taobao, Agoda dan lain-lain.

Sekiranya anda membeli barang item di Lazada melalui Shopback, setiap perbelanjaan anda yang anda buat, bukan saja akan diberi diskaun malahan diberi cashback lagi !  Dengan duit cashback ni anda boleh membeli barang lain ataupun keluarkan dalam akaun bank anda.

Fakta Menarik : Shopback ini bukan saja beroperasi di Malaysia sahaja. Mereka juga beroperasi di Indonesia, Singapura, India, Filipina dan lain-lain negara lagi dan telah diulas di portal terkenal seperti kompas.com , detik.com , TECHINASIA,  New Strait Times , Borneo Post dan The Star.


Cara Dapatkan Cashback Melalui Shopback

  1.  Daftar secara percuma dengan Shopback Malaysia di sini : DAFTAR SHOPBACK.MY
  2. Bila dah daftar (pendaftaran sangat mudah dan cepat), dan masuk website shopping online yang ada mahu. Contohnya, Lazada. Klik pada icon Lazada.
  3. Bila dah klik Lazada, anda akan dipautkan ke website tersebut dan klik SHOP NOW
  4. Kemudian beli apa-apa barang secara online dan tunggu cashback masuk ke dalam akaun anda.
Tak semua barang pada Shopback yang ada cashback. Bukan semua ada cashback. Apa beberapa bahagian yang tak dapat mereka memberikan rebat dan cashback ni.

Sebab banyak sangat produk online ni. Tak semua tapi banyak produk lain yang mereka berikan cashback sehingga 6% ke 12%. Fuh banyak tu.

Buat duit, affiliate, shopback

Bagaimana Nak Tebus Cashback Dari Shopback.my ?


Setelah membuat pembelian samaada di Ebay ataupun Groupon melalui Shopback, nilai cashback anda akan diletakkan pada status pending dan setelah 48 jam dari itu anda boleh menebusnya.

Cuma pastikan wang yang terkumpul melebih RM10.00 dan anda layak untuk menebusnya.

Duit Cashback boleh ditebus melalui akaun Pay Pal atau pun mana-mana bank yang tertera di bawah :
Buat duit, affiliate, shopback

Memang seronok kalau belanja online melalui Shopback sebab bila dah beli barang dengan diskaun, kena bayar lagi sebanyak 6% hingga 12% cashback. Sekiranya anda belum mendaftar, daftar la di ShopBack Malaysia.

Buat duit, affiliate, shopback