Apa Itu AFB? Dan Senarai Ahli AFBians

Tags

senarai blog, blogwalking



#AfbDotMy  merupakan komuniti blogger yang ohsem di mana ahli-ahlinya boleh macam-macam perkara terutamanya ilmu pengetahuan tentang dunia blogging.

Ahli-ahli #AfbDotMy  biasanya digelar sebagai AFBians dan sebagai satu keluarga  kami dipanggil sebagai #AFBiansFamily.

AFB ni merupakan singkatan daripada Auto Feed Blog.

Macamana nak tahu blogger tu salah seorang daripada ahli #AfbDotMy?

Setiap AFBians akan ada Auto Feed Blog dalam blog mereka yang  memaparkan sekurang-kurangnya 6 artikel dari ahli lain.

Feeds ini  juga akan berganti-ganti dari satu ahli ke ahli lain setiap hari.

Semasa saya diterima masuk dalam komuniti ni, bilangan sudah pun mencecah 47 orang. Tak sangka dengan cepatnya ia bertambah sehingga hamoir 100 ahli . Tahniah !

Sebagai seorang blogger, memang banyak kebaikan yang boleh diperolehi dengan join komuniti ohsem ini. 

Berikut saya senaraikan ahli #AfbDotMy untuk memudahkan saya melakukan aktiviti blogwalking

Jom la blogwalking sekali ;)
  1. irrayyan.com
  2. adnan-daughter.blogspot.my
  3. www.inanihazwani.com
  4. bondezaidalifah.com
  5. wayneharraz.com
  6. kanvaskehidupanku.blogspot.my
  7. sayidahnapisah.com
  8. nurulshahira.com
  9. cekgunorazimah.com
  10. enyabdullah.com
  11. www.khatyaiman.com
  12. azirahman.com
  13. www.yatizul.com
  14. efaothman.com
  15. masturadin.com
  16. papaglamz.com
  17. akupenghibur.com
  18. rahimaim.com
  19. maisarahsidi.com
  20. suriaamanda.com
  21. www.mreena.com/
  22. yoorinmelacolea.blogspot.my
  23. izzatisuhaide.com
  24. kakgojes.com
  25. fiezasani.xyz
  26. mizatalib.com
  27. myafarisha.com
  28. leaazleeya.com
  29. ciklapunyabelog.blogspot.my
  30. huhahuhajerr.com
  31. sharingiscaring-fiza.blogspot.com
  32. shamieraosment.com
  33. wafijamaluddin.com
  34. liahasty.com
  35. lokmanamirul.com 
  36. nurfuzie.com
  37. lyanaishak.com
  38. alongmisuari.com
  39. aswaleyla.com
  40. notapurba.com
  41.  nikainaa.blogspot.my
  42. arzmoha.com
  43. artyazkee.com
  44. aimnub.com
  45. elsaalicious.blogspot.my
  46. www.mawarassufi.com
  47. fareed dedauncomel.com
  48. ceritaita.com
  49. atikahnorbaki.com
  50. farahdafri.com
  51. mariafirdz.com
  52. semaniskasturi.blogspot.my
  53. anasuhana.com
  54.  kakciknurseroja.blogspot.my
  55. eecashyaa.com
  56. suzlinazreena.blogspot.com
  57. kaklongchan.com
  58. auniafeeqa.com
  59. farahsanusi.com
  60. www.marshaliza.com
  61. mamajue.com
  62. unnianje.com
  63. shahrulnizamtahir.blogspot.my
  64. iuzira.com
  65. ummizarra.com
  66. annursyuhadah.com
  67. www.linliena.com
  68. www.wendypua.com
  69. uyulrosli.com
  70. mimiazirah.com
  71. missobsesi.blogspot.my
  72. notachentamummy.blogspot.my
  73. www.mamapipie.com
  74. myarosli.com
  75. www.shalimaryusof.com
  76. busyratakiyudin.com
  77. mrspip.com
  78. umifuzy.blogspot.my
  79. opzzpinky.my
  80. mamapapaamir.blogspot.my
  81. irismyra.com
  82. inaainaa.com
  83. sofinahlamudin.com
  84. syahirahvaliant.com
  85. yahirahvaliant.com
  86. pokucu.com
  87. yunfila.com
  88. ape-kinah.blogspot.my
Jadi saya nak ambil kesempatan ini untuk berterima kasih kepada #MomyIrra sebab bagi peluang untuk join komuniti ohsem ni >.<

Terima kasih juga kepada semua ahli #AfbDotMy yang banyak bagi tunjuk ajar bagi membangunkan blog Dedaun Comel ni.

Kalau ada ahli #AfbDotMy yang tertypo atau bertukar domain di enrty ni, boleh la wassap di group AFB. Saya akan betulkan secepat yang mungkin ;)